top of page

Urban Sport

Buitensporten & spelen is belangrijk en daarnaast ook leuk, onze droom is om een natuurlijk park/buitenruimte te creëren waar alles samenkomt op alle gebieden voor alle leeftijdsgroepen.  

Projecten op het gebied van sport en spel behoeven een andere aanpak, de voorbereiding, betrokkenheid van alle gebruikers en omwonenden maar ook hoe je het bouwproces ingaat verschilt enorm.

We hebben ver van te voren contact met werkgroepen, scholen en/of gemeentes om het project vorm te  geven zodat alle wensen en eisen verwerkt worden en is het definitieve ontwerp  vaak een van de laatste stappen vlak voor het bouwproces begint. 

 

Herinrichting schoolpleinen, skate/BMX, freerun parken, pumptracks en alles wat met natuurlijk spelen te maken heeft dragen we een warm hart toe. We werken we graag met natuurlijke materialen en onze ontwerpen zijn gericht op het samenvloeien van alle onderdelen zodat het een geheel is en een prettige omgeving  creëert,  een omgeving waar je wilt zijn en iedere leeftijdsgroep zich op zijn gemak voelt. 

We zijn trots om partner van de Nijha en Velosolutions te mogen zijn en de Urban sports zoveel mogelijk in Nederland te promoten is dan ook een doel voor ons allen.

Buiten sporten en spelen is gezond en leuk!

 

Volg ook onze partners op het gebied van Urban sports!

 

www.nijha.nl

www.velosolutions.nl

bottom of page